Biztosítéktábla csere


Biztosítéktábla csere. Cseréltesse le régi, elavult biztosítéktábláját, új, korszerű biztosítéktáblára, kismegszakítókkal!

 

 Lakások, családi házak legtöbb elektromos hibáját, a régi, elavult biztosítéktáblák meghibásodása okozza. A kismegszakítók (ismertebb nevén automaták) elöregednek, "elfáradnak", gyakran előfordul, hogy zúgni kezdenek. Végül mindenre lekapcsolnak. A régi, alumínium vezetékek már nem adnak biztos kötést, ez kontakt hibát eredményez, és szikrázni, izzani kezdenek. Ezt még a tulajdonos nem látja, mert ez mind az automaták mögötti táblában történik. Általában a végkifejlettnél veszik észre, mikor már nincs áram, rosszabb esetben leég a biztosítéktábla a falról. Ez sajnos tüzet is okozhat. Ilyen esetben általában a vezetékek is elégnek. Ennek a szerelési költsége jóval magasabb is lehet, mintha a baj megtörténte elött kicserélteti, korszerűsíti biztosítéktábláját.

Előzze meg a bajt, és a jóval magasabb szerelési költséget! Cseréltesse le velünk régi, elavult biztosítéktábláját!  A régi biztosítéktábla elszállításáról, leselejtezéséről gondoskodunk.

Hívjon bizalommal!  06/30-724-1512

 Lejjebb görgetve kérhet írásos árajánlatot. Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot! A lehető legrövidebb idő alatt válaszolok rá.


Árajánlat kérő biztosíték tábla cseréjére

Fájl kiválasztása

*-al jelölt mezők kitöltése közelető


Biztosítéktábla korszerűsítés

/album/kepgaleria-biztositektabla-csere/korrektvillany-com1-jpg1/

—————


Biztosítéktábla korszerűsítése

/album/biztositektabla-korszerusitese/korrektvillany-com10-jpg/

—————


Régi és Új

/album/regi-es-uj/biztositotabla-jpg/

—————


Leégett elosztótábla

—————


Újabb leégett biztosítéktábla cseréje

/album/ujabb-leegett-biztositektabla-csereje/d34849c65b9ff3e45e09029538e33352047abeac9615eabc2b1f70aca70d6276-jpg/

—————Jogvédelem

Az oldal teljes tartalma jogvédelem alatt áll, a tartalom elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kovács Sebestyén engedélyével lehetséges.